Re:Baltica/Re:Chek izplata nepatiesu informāciju, ka vakcīnas pret COVID19 esot izgājušas testēšanas 2. un 3. fāzi.

Vakcinācijas pret COVID19 propagandas dēļ, Latvijas publiskajā telpā ir izplatīta nepatiesa informācija par COVID19 vakcīnu gatavības pakāpi, apgalvojot it kā šīs vakcīnas (tai skaitā Pfizer-BioNTech mRNA vakcīna) esot izgājušas obligāti nepieciešamās trīs pētījumu (testēšanas) uz cilvēkiem fāzes. Šādu informāciju visa cita starpā izplatīja arī deklaratīvie faktu aizstāvji Re:Baltica/Re:Chek. Bet izrādās tas neatbilst patiesībai un plaši tiek izplatīta kā minimums nepatiesa informācija.

03.12.2021, noliedzot apgalvojumu, ka vakcīnas pret COVID19 “nav izgājušas nekādas fāzes, ne pirmo, ne otro, ne trešo, lai to varētu potēt pa labi, pa kreisi”, Re:Baltica/Re:Chek raksta: “ASV un Eiropas Savienībā reģistrācijas procesu uzsākušas kompāniju Pfizer, Moderna un AstraZeneca vakcīnas. Visas no šīm vakcīnām izgājušas trīs pētījumu fāzes.

Tai pat laikā saskaņā ar The New York Times koronavīrusa vakcīnu trekeri, kurā ir norādīta katras vakcīnas pašreizējā gatavības stadija, un statusi tiek regulāri atjaunoti, Pfizer-BioNTech un AstraZeneca vakcīnas atrodas testēšanas 2. un 3.fāzē, bet Modernas vakcīna atrodas testēšanas 3.fāzē.

Līdzīgu informāciju par Pfizer-BioNTech vakcīnu var atrast arī ASV Nacionālā Veselības institūta (NIH) klīnisko pētījumu mājaslapā, kur ir norādīts, ka Pfizer-BioNTech COVID19 vakcīnas plānotais 2. un 3. fāzes beigu datums ir tikai 2023.gada 31.janvāris.

Tieši tas pats izriet no ASV Pārtikas un zāļu pārvaldes (Food and Drug Administration, FDA) dokumentiem, kur visa cita starpā ir skaidri pateikts, ka šī vakcīna nav apstiprināta, bet tai ir piešķirtas ārkārtas izmantošanas tiesības, un ka ar šo faktu obligāti ir jāiepazīstina katrs cilvēks, kurš tiek vakcinēts.

Visbeidzot no Eiropas medicīnas aģentūras (EMA) mājaslapas izriet, ka Pfizer-BioNTech vakcīna nav apstiprināta, bet tai ir piešķirts speciāls izplatīšanas statuss, kurš ļauj to lietot, neskatoties uz visu nepieciešamo pētījumu fāžu neiziešanu.

Tas nozīmē, ka visi cilvēki, kuri tiek vakcinēti ar Pfizer-BioNTech vakcīnu, piedalās šīs vakcīnas testēšanas 2. un 3.fāzē (ar Modernu vakcinētie – 3.fāzē). Tas pats par sevi iespējams varētu arī nebūt negatīvi vērtējams fakts, ja visi vakcinētie cilvēki to tik tiešām apzinās un vakcinējas no brīva prāta, par ko ir pamats šaubīties dēļ valdības uzkurinātās vakcinēšanās histērijas un dēļ mediju izplatītās nepatiesās informācijas par visu testēšanas fāžu iziešanu. Kā galvenos vaininiekus šajā Latvijas sabiedrības maldināšanas gadījumā jāmin tieši Re:Baltica/Re:Chek, jo viņi pietiekami agresīvi vēršas pret katru, kura izteikumi Re:Baltica/Re:Chek dāmām un viņu uzticības personām šķiet nepatiesi vai nepareizi.

Mediju daļējam attaisnojumam jāmin fakts, ka šīs nepatiesās informācijas avots ir paša Pfizer-BioNTech manipulatīvs paziņojums, kuru momentāni izplatīja visas pasaules mediji. Bet tas nekādi neatceļ mediju un jo īpaši Re:Baltica/Re:Chek vainu kā minimums nekompetencē, jo faktus taču ir jāpārbauda.

Savukārt, ņemot vērā to, ar kādu uzstājību Re:Baltica/Re:Chek aizstāv Pfizer-BioNTech mRNA vakcīnu pat pēc tam, kad oficiāli ir apstiprināti nāves gadījumi pēc tās injicēšanas, var pamatoti pieņemt, ka Re:Baltica/Re:Chek papildus piestrādā kā vakcīnu ražotāju “publisko attiecību” pakalpojumu sniedzēji un informatīvie piesedzēji (tā tas vismaz izskatās). Diemžēl daudziem cilvēkiem (tai skaitā mediķiem) šāda veida nepatiesas informācijas izplatība var ļoti dārgi maksāt, jo runa iet par viņu veselību un pat dzīvību.

Avoti:

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728
https://www.fda.gov/media/144412/download
https://www.fda.gov/media/144414/download
https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-receives-application-conditional-marketing-authorisation-covid-19-mrna-vaccine-bnt162b2

Gaiļezera feldšerei nav taisnība – vakcīnas ir pārbaudītas, maskas nenogalina un par Covid-19 pacientu bērēm nemaksā

Informācijas aģentūra
/28.01.2021/

 

Šis ieraksts tika publicēts COVID-19, Kat.: Medicīna, Reg.: Latvija, Veids: Analīze, versija, viedoklis. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

1 Responses to Re:Baltica/Re:Chek izplata nepatiesu informāciju, ka vakcīnas pret COVID19 esot izgājušas testēšanas 2. un 3. fāzi.

  1. Skolnieciņš no svētezera saka:

    Kovid-19 (covid-19) sērga ir vājinājusi gan mūsu tautas pašapziņu, gan arī mūsu Tēvzemes ekonomiku. Ministru kabinets ir pagarinājis ārkārtējo situāciju līdz 6. aprīlim. Daudzus no mums šī ziņa ir nepatīkami pārsteigusi. Lai gan ārkārtējās situācijas laiks var šķist smags katram no mums, tomēr neļausimies panikai un neapmierinātībai. Saglabāsim sirdī mieru un vēsu prātu. Ticēsim labajam, ticēsim Latvju Dieviem. Uzvilksim kaklā pērkonkrustu. Iedegsim uz galda māla svečturī tumši zilu svecīti par godu Pērkonam. Lūgsim visvarenā Pērkona – Debesu Tēva – svētību. Lūgsim Pērkonu, lai Pērkons sniedz mums gribasspēku nepadoties un pārvarēt šo krīzi! Lai Pērkons mūs svētī!
    Ar drosmi un patriotismu, Skolnieciņš no svētezera [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #Pērkons #rituāli #buršanās #ticība #lūgšanas #LatvjuDievuSvētība #saticība #miers #drosme #svētezers #Skolnieciņš #pagāni

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.