Afonas klostera priekšnieks: Vakcīnas pret Covid-19 uzspiež tumšie spēki

00864_1623579106_geron-filofej-gerontasiosif4-600x600-435x435

arhimandrīts Filofejs

Mums ir skaidra iekšēja sajūta, ka šī pandēmija neradās nejauši un tika radīta apzināti. Un pēc tam parādījās vakcīna, it kā tādēļ, lai ierobežotu un uzvarētu šo pandēmiju.

Bet mums ir skaidra iekšēja sajūta, ka visu to kāds mākslīgi vada un virza, lai realizētu to, ko viņi patiesībā grib, nevis to, ko viņi saka. Tas ir, viņi mēģina sasniegt kaut kādu savu vissvarīgāko mērķi.

Mēs redzam ar kādiem paņēmieniem un līdzekļiem viņi uzspiež šīs vakcīnas pieņemšanas obligātumu. Viņiem, šiem tumšajiem spēkiem, ir kāds tālejošāks mērķis. Mēs to redzam tāpēc, ka Jāņa atklāsmes grāmata un Apustuļi, kuri runāja par “pēdējiem laikiem”, ir sagatavojuši mūs tam.

Un mēs redzam, ka visam notiekošajam ir tieši šis mērķis, viņiem vissvarīgākais mērķis. Protams, mēs nezinām, kad tieši tas notiks, bet viņi grib, lai viegli tiktu realizēts viņu galvenais mērķis – zīmes uzlikšana, nākamā antikrista zīmes uzlikšana, kad pienāks laiks. Un viņi visu tam sagatavo jau tagad.

Ar to arī ir izskaidrojams, kādēļ tik acīmredzami diktatoriskā veidā viņi visiem uzspiež šo vakcīnu un kādēļ ar tādām apziņas manipulācijām nodarbojas masu informācijas līdzekļi un internets. Ir taču zināms, ka viņi dāsni maksā žurnālistiem, televīzijas kanāliem utt.

Mēs uzskatām par nepieņemamām tās šodienas darbības, kad tiek ierobežoti demokrātijas principi, pārvietošanās brīvība un tiek pārkāptas dažādas cilvēktiesības. Kā visi šie ierobežojumi saskan ar konstitūciju un likumu garu? Viss tas tiek darīts, kā ieganstu izmantojot pandēmiju, kuru viņi atkal un atkal atražo, radot jaunus vīrusa celmus. Lūk, jau tagad ir sākts runāt, ka oktobrī parādīšoties daudz spēcīgāks vīruss, lai tādā veidā piespiestu vakcinēties arī pārējo tautas daļu.

Tomēr visi šie notikumi liek mums daudz nopietnāk aizdomāties par visu, kas notiek. Un es redzu, ka visiem šiem notikumiem aizmugurē stāv nelabais. Kādā gan citādā veidā, ja ne ar nelabā palīdzību, visi šie tumšo spēku centri tik prasmīgi un metodiski spēja gūt tik sinhronus panākumus visas pasaules mērogā?

Tomēr mūsu pozitīvā cerība un paļāvība balstās Dieva žēlsirdībā un labu nodomu un tieksmju esamībā daudziem kristiešiem un domājošiem cilvēkiem. Un mēs redzam, ka ir cilvēki, kuri pretojas šīm sliktajām lietām un paši jūt, ka notiek kaut kas nelabs un slikts. Un Tas Kungs noteikti atklās daudzas lietas notiekošā sapratnei un novērtēšanai.

Tāpēc, redzot visu to, mums sāp sirds. Un tāpēc mēs lūdzam Svēto Dievmāti, Dieva žēlsirdību un svētību, lai Viņš saglabā Savu tautu, Dieva tautu.

Arhimandrīts Filofejs, Karakalas klostera igumens
/09.06.2021/

Avots:
https://3rm.info/main/85370-temnye-sily-vnedrjajut-jetu-vakcinu-sovershaetsja-jeto-dlja-dostizhenija-ih-konechnoj-celi-pechati-antihrista-starec-filofej-karakalskij.html

Informācijas aģentūra
/02.07.2021/

Šis ieraksts tika publicēts COVID-19, Kat.: Politika, Reģ.: Krievija, VAKCINĀCIJA, Veids: Analīze, versija, viedoklis. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

1 Responses to Afonas klostera priekšnieks: Vakcīnas pret Covid-19 uzspiež tumšie spēki

  1. Edgars saka:

    FB ne­ļauj dalīties…

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.