Bostonas sprādziens – teatrāla imitācija

Bostonas sprādziens ir teatrāla specdienestu imitācija, liecina notikumu vietas fotogrāfiju un video analīze. Sprādziens notika maratona beigu daļā, kad finišēja atpalicēji, vietā, kur nezin kāpēc bija pulcējies paprāvs cilvēku skaits  un sprādziena mirklis tika nofilmēts ar vairākām kamerām. Uzreiz pēc sprādziena uz notikuma vietu devās interesentu pūļi, kuri tai skaitā filmēja un fotografēja. Internetā izliktie sprādziena video un fotogrāfijas deva iespēju precīzi noteikt, ka šis notikums ir nekas vairāk kā teatrāla imitācija un ka šai notikumā redzamie „upuri” ir savu lomu tēlojoši aktieri .
00231_Boston00
Skatoties notikuma video uzreiz krīt acīs tas, ka sprādziena stiprums neatbilst tā sekām. Bija dzirdams neliels blīkšķis un redzams daudz dūmu. Daudzi policisti, kas stāvēja gar maratona norises vietas perimetru pat nesadzirdēja sprādziena troksni. Pēc sprādziena bija redzami desmitiem prom skrejoši cilvēki un uz viņu fona pēkšņi nokrīt tikai divi.
00231_Boston2
Ja būtu sprāgusi bumba ar metāla bumbiņu un naglu pildījumu, kā tas tika paziņots, tad „noslaucīti” tiktu visi noteiktā rādiusā, bet nekas tāds nenotika.

Nākamā nesakritība, kas redzama katram speciālistam ar neapbruņotu aci, ir „cietušo upuru” sejas. Šādi neizskatās cilvēki, kuri tik tikko ir guvuši traumas un pārdzīvojuši šoku
00231_Boston300231_Boston4

Kadri ar cilvēku invalīdkrēslā, kuram tikko sprādziena rezultātā ir norautas abas kājas, ir vispārliecinošākie pierādījumi tam, kas viss Bostonas notikums ir viena vienīga falsifikācija.

Pirmkārt cilvēkam ar šādu traumu, ja viņam nesniedz palīdzību 2 minūšu laikā, būtu bijis jau jābūt mirušam no asiņu zuduma, jo asinīm šādos gadījumos būtu jāplūst strūklām, kas pilnībā neatbilst notikušajam. Otrkārt šādu cietušo nekādā gadījumā nedrīkst transportēt ratiņ krēslā kā tas tiek darīts, bet gan jātransportē guļus ar kājām uz augšu (lai mazinātu asins zudumus). Tas viss kā redzams nenotiek. Visbeidzot cilvēks, kurš tikko sprādziena rezultātā ir zaudējis abas kājas izskatās visnotaļ omulīgi, nerunājot nemaz par to, ka nekur nav redzamas aumaļām plūstošās asinis.
00231_Boston5
Bet tas vēl nav viss, pameklējot internetā, prasmīgi ļaudis atrada mūsu „cietušo”, kurš ļoti līdzinās ASV karavīram Nikam Vorgam, kurš 2011.gadā Afganistānā zaudēja abas kājas.
00231_Boston6
Visbeidzot caurskatot video ir redzams kādā veidā „cietušajam” bezkājim  uzreiz pēc sprādziena tika noņemtas protēzes un to vietā uzlikta butaforija.
00231_Boston7
Sprādziens tātad notika augšējā labajā stūrī. Ar zilu apvilkts „cietušais” bezkājis, ar zaļu – nēģeriete, kas maina viņam protēzes un kura vēlāk pati gulēs ratiņos kā cietusī, bet ar balto kvadrātu apvilktais nēģeris kapucē aizsedz skatu kamēr tiek mainītas kājas.
00231_Boston8
Te vēl var minēt tādus „sīkumus” kā – pilnīgi nevienmērīgs upuru, ievainojumu, bojājumu un asiņu sadalījums. Īsta sprādziena gadījumā nevarētu būt tā, ka vienam ir atrautas kājas, bet blakusesošais ir sveiks un vesels un pat nenosmērējies ar asinīm, kad visapkārt ir asiņu peļķes. Un foto redzamais reklāmas plakāts tā arī palika pilnībā neskarts un nenosmērēts.  Šādu nianšu internetaktīvisti  ir atraduši daudz. Zemāk tikai dažas bildes.
00231_Boston900231_Boston1000231_Boston1200231_Boston13
Vēl šai sakarā var pieminēt nelaimīgo jaunāko Carnajevu, kuram ar brāli ir atvēlēta nepateicīgā grēkāžu un teroristu loma šai izrādē. Viņu turēja aizdomās it kā tādēļ, ka viņš tika redzēts sprādziena vietā ar somu. Un lūk bilde, kurā viņš ir redzams ar šo somu uzreiz pēc sprādziena.
00231_Boston14
Un lūk bilde no CNN ziņām, kurā redzams tikko  aizturētais Džohars Carnajevs, kurš ir izģērbts pliks, lai pārliecinātos, ka viņam nav sprāgstvielas. Šīs ziņas video vairs nav pieejams, bet pats Carnajevs izrādās ticis nošauts ne ta aizturot, ne ta to izdarīja jaunākais brālis.
00231_Boston15
Un lūk pati sprādziena vieta neilgi pirms sprādziena  un 30 sekundes pēc tam, kad vēl nav paspējis sarasties ne vajadzīgais „cietušo” daudzums, ne „salīt” lielais asiņu daudzums.
00231_Boston1600231_Boston17

Video labi ir redzams kā uzreiz pēc sprādziena vīri zaļos kostīmos maksimāli cenšas pasargāt notikuma vietu no lieciniekiem:

Avoti:
http://www.fondsk.ru/news/2013/04/22/mnenie-bostonskij-terakt-ne-bolee-chem-teatralnaja-postanovka-20173.html
http://vvv-ig.livejournal.com/441799.html
http://earth-chronicles.ru/news/2013-04-21-42631
http://www.infowars.com/fbi-ignores-men-with-backpacks-at-scene-of-boston-bombings/

Šis ieraksts tika publicēts Kat.: Specdienesti, Reģ.: Anglosaksija, Veids: Analīze, versija, viedoklis. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

33 Responses to Bostonas sprādziens – teatrāla imitācija

  1. Linda saka:

    Ja vecākais “terorbrālis” plašsaziņu līdzekos tiek sludināts par mirušu, vai viņa līķis ir dots radiniekiem atpazīšanai?

  2. K22 saka:

    Bija jau tāda sajūta, ka kaut kas ar šo visu maratona sprādzienu kārtējo reizi nav kārtībā.
    Paldies autoram par uzskatāmo materiālu!

  3. Nuzin saka:

    “nēģeri”.. nu comon.. sen jau bija laiks iemācīties atšķirt

  4. Nu sviests saka:

    Ļoti ceru, ka autorām liegs iespēju iebraukt ASV, par debilismu

    • Artūrs saka:

      Iebraukšanu jebkādā valstī, un vispār izbraukšanu no šīs vajadzētu liegt Tev,mans mazais, naivais mietpilsonīt! Ne-ekspertiem pašsaprotamu un redzamu vizuālu pierādījumu noliegšana ir vēlreiz pierāda, ka tādi cilvēki, kā tas uz kura komentāru atbildu es, veido lielāko daļu sabiedrības. Visu ko lobē TV, radio, žurnāli utt. ir sagatavots, sakošļāts un caur ausi iebāzts zemapziņā. Mūsdienās jau nu vajadzētu atšķirt kura informācija ir atklāti meli un kur ir patiesība. Nesākšu te stāstīt par dvīņu torņiem un citām Amerikāņu izklaidēm nīdējot savu tautu kara vārdā! Vēlu veiksmi turpmākajā dzīvē ar tik lielu naivumu!

      • Pelēkā viela saka:

        Ir tik daudz lietu par kurām cilvēki runā, un par kurām viņiem nav ne mazākā saprašana!!!

  5. D. saka:

    Jocīgi ir gan, jā- džekam no sprādziena kājas norautas, bet lielā stikla vitrīna stāv kā stāvējusi…. 😀

  6. Švāģeris saka:

    Publisks Fuj raksta autoram, par rasu diskriminējošu terminu izmantošanu.
    Lai gan jau tā saprotams, ka kospirācijas teoriju, pat iespējamu vai patiesu rakstīšana, nav viss nekāda augstā prese, bet nu tomēr rakstīšanas ētikas normas, varētu ievērot.

    • Artūrs saka:

      Tad sanāk, ka viens Afroamerikānis var skaļi uz ielas viens otru saukt par “nigeru”, bet baltais cilvēks savā bloga vietnē 9tukstošus kilometru attālumā nevar. Vēl pie tam valstī, kurā melnādaino īpatsvars ir mazāks, kā gaiļiem un vistām vistu kūtī!

      • Andris saka:

        Tas ka melnādainie savā starpā sauc par nēģeriem viens otru tas ir pilnigi normāli, bet ja mēs baltie to pasakam tad tas ir aizvainojums. Vaitad tik gruuti ir saprast šito, autor?
        Es gribētu redzēt kā tu pasaki acīs kādam melnādainajam vārdu nēģeris vai angliski nigger. Dabutu drausmigi pa muti.
        Neko nenosodu es tikai paskaidroju.

      • Kārlis saka:

        Hmm, nedomāju, ka tik zemiski kretīni staigā pa Latviju. Pastudē melnādaino vēsturi, varbūt sapratīsi, kuros brīžos derētu aizvērt savu idiotisko muti

  7. Jānis saka:

    Švāģer mīļais! iemācies likt komatus, pirms analizē kāda rakstīšana ētiku 🙂 Un vai, kad biji mazs, mamma Tev teica “afroamerikānis?” ? 😀 Tāds ir tas N vārds latviski un viss

    • Kima saka:

      tieši tā!

    • Artuurs saka:

      Vaine.. Kaut vai bērnu grāmatas kā “Pepija garzeķe” var palasīt un tur tas pats vārds ir. Tākā nav jācepjas par to pavisam noteikti. Un te tos, kuri to organizējuši var droši saukt arī jebkurā citā vārdā.

  8. Jēcis saka:

    Hm, es tieši tovakar gadījos datorā, un kā twitterī no ārzemēm panesās tā ziņa, tā sekoju pilnībā. Un ar pirmā doma bija, ka aizdomīgi, jo ja jau bija viena soma, tad kādēļ bija vēl izziņoti citi sprādzieni. To, kas šajās bildēs izklāstīts tad bija grūti manīt, jo neko precīzi asiņainos skatus neviens kanāls neatspoguļoja, bet bija uzreiz cilvēku aizdomas twitterī, piemēram, par to netīšām uzfilmēto cilvēku uz jumta, kas uz reiz bēga, un kādēļ tur parādās pēkšņi cilvēki armijas formās utt. Droši, ka sazvērestības teoriju faniem ir ko darīt ar šo. Bet, kā jau vienmēr, suņi rej, bet karavāna iet tālāk, it īpaši, ja karavāna ir tik varena.

  9. Jānis saka:

    Gribas jau cilvēkiem dzīvot fantāziju un konspirāciju pasaulē, jo savādāk garlaicīgi, bet šitais viss visdrīzāk ir pilnīgas muļķības. Tādus pekstiņus sacerēt var simtiem par jebko. Varu derēt, ka autori nav redzējuši nevienu cilvēku pēc šoka un nav ne medicīnas, ne sprāgstvielu eksperti. Redz kur iesaku pie reizes palasīt par visām šitām sazvērestību teorijām un to atspēkojumiem: http://www.snopes.com/politics/conspiracy/boston.asp

  10. Kristaps saka:

    Seit ir savienotas divas pilnigi atskirigas dienas/notikumi, viens ir nemts Bostonas maratons un viss sis terorakts kas tur notika, otrs ir iestudets materials kurs tika uznemts prieksh kaadas filmas jau pirms pasha Bostonas maratona! autors vienkarsi partulkojis tekstu no http://wideshut.co.uk/review-of-jeff-bauman-legless-man-boston-bombing-conspiracy-theory-graphic-images/

  11. Ieva saka:

    Tobrīd nesekoju līdzi par šo notikumu, bet šķiet, ka šis viss bija uztaisīts, lai kārtējo reizi novērstu sabiedrības uzmanību no kaut kā.

  12. Vārds saka:

    nigerus āfrikā ir jāsauc par afroafrikāņiem?

  13. No sākuma rupji nolamājos par raksta saturu, bet saņēmos, lai nebūtu līdzīgi pārējiem kritiķiem un parunāties par Patiesību®.
    1) Kādā teātra izrādē piedalījās trīs sprādzienā bojāgājušie: Kristala Mērija Kempbela (29 gadi, ASV), Lu Lingzi (23 gadi, Ķīna) un Mārtins Viljams Ričards (8 gadi, ASV)? Vai arī viņu līķi tika iepriekš atgādāti uz sprādziena vietu?
    2) Raksta sākumā Jūs apšaubāt video un foto tehnikas atrašanās nepieciešamību finišā, bet tad paši balstāties uz tās pamata? Kaut kā dīvaini.
    3) Jūs zināt, ka Bostonas maratons notiek uz centrālās ielas, kura ir tāpat pilna ari bez masu pasākuma?
    4)Vai Jūs kādreiz esat organizējies video un foto uzņemšanu sporta pasākumos no sākuma līdz galam?
    5) Vai 264 ievainotie nav pietiekams skaits, lai atbilstu sprādziena spēkam?
    6) Jūs rakstāt, ka maratons gandrīz finišējis, bet neatzīmējāt, ka vēl nav finišējuši 5700 skrējēji.
    7) Runājot par norautām kājām. Kādēļ jātēlo teātris ar protēžu noņemšanu, ja vīrietis nebija vienīgais, kas zaudēja kājas sprādzienā http://www.nydailynews.com/news/national/amputees-injured-marathon-bombing-learn-run-article-1.1478279
    8) Jau jau foto redzamais vīrietis ir aktieris no ASV armijas, tad kas tad ir Džefs Baumans un kāda ir viņa loma visā teātrī? http://www.nydailynews.com/news/national/marathon-bombing-survivor-birthday-gift-fellow-victim-article-1.1326121
    9) Par aizturēto vīrieti, kuru nosauca par Carnajevu, bet kurš tāds nebija. Policija veica vairākas aizturēšanas un katru reizi rācijā skanēja: “Mēs viņu noķērām”. Un trīs dienu laikā, tā notika vairākas reizes. Var jau vienkārši pasekot haosam, kāds valdīja Bostonā http://www.3news.co.nz/LIVE-UPDATES-Police-hunt-Boston-bombing-suspect/tabid/417/articleID/294897/Default.aspx

    Varētu vēl daudz uzdot jautājums, bet tomēr gribētos saprast ar kādu mērķi Jūs izvietojat tik nepārbaudītu materiālu un neuzdodot tos jautājumus, kurus būtu jāuzdod?

  14. Janis saka:

    Nēģeri, nēģeri, nēģeri, nēģeri…

  15. Vārds saka:

    Raksta autors ir dārzenis. Man vienmēr fascinēs šitie visi sazvērestību teorētiķi. Viss ir viena liela sazvērestība. Autor – tu arī esi no tiem idiotiem kuri katrā repera video klipā saskata aci un vēl tos visus pārējos simbolus kurus izmanto jūsu izdomāta konspirāciju-sekta?
    Pašam neliekas, ka esi atpalicis attīstībā ?

  16. ZENTA saka:

    mani fascinē tie cilvēki, kuriem liekas, ka raksta autors ir sajucis. 😀
    kurš normāls cilvēks ar abām norautām kājām būtu pie samaņas? un kāda velna pēc viņu pārvieto ratiņkrēslā? lai visas asinis iztek un viņš ātrāk nomirst? 😀
    Izlasot dažus komentārus spriežu, ka lielai daļai cilvēku tagad nav smadzenes, respektīvi, jūs esat tie lobētie zombiji bez sava viedokļa un spējas apskatīt situāciju no loģiskās puses.
    Man viss ir skaidrs. 🙂 super +++ par rakstu!

  17. Pelēkā viela saka:

    Ir tik daudz lietu par kurām cilvēki runā, un par kurām viņiem nav ne mazākā saprašana!!!

  18. Kristaps saka:

    Kāpēc neviens neko neraksta, ka krievi lidmašīnas visu laiku triec nost ???

  19. Zentai saka:

    Zenta, spraadziens – uguns. taapat kaa mees nedaudz aizdedzinam davanu lenti vai shnjori, lai vinja neatirtu, taa arii tas iedarbojaas uz chalja kaajaam. tieshi taada pasha principa deelj, nekaada lielaa asinju straume nebija

  20. tas saka:

    Diskusija ir svarīga, bet vai tad kāds no mums kaut ko saprot? ir ļoti viegli ieraudzīt loģiku un redzēt, kā varēja notikt vienā vai otrā veidā un stāstīt visam rajonam, bet pamēģiniet paskatīties arī no otras puses, un trešās, un mēģināt izvērtēt, kāda varbūtība (cik % es reāli dod), ka notika šādi vai otrādi vai vēl citādi. Ir ļoti viegli pateikt – “sazvērestības teorijas ir sūds, muļķības, tu, idiot”, vaiu arī – Haaaahahahaha, citplanētieši, vecīt? tu gan esi stulbs”. Bet tad var padomāt, vai VISAS sazvērestības teorijas ir sūds? Pasaulē nav neviena sazvērestība? izklausās vēl stulbāk nekā citplanētieši. Un tad par citplanētiešiem – vai tu tiešām esi 100% pārliecināts, ka no miljardiem zvaigzu sistēmām mūsu galaktikā ne uz vienas no planētām nav izveidojušies līdzīgi ķēmi kā mēs? un citās galagtikās un hz kur vēl. tā ka arī citplanētiešu noliegšana ir diezgan smieklīgs pasākums, ja vien jums nav pieejama kāda ārkārteja informācija.

    Un nēģeri ior nēģeri, viņi ir brūni, melni, u.c., tad kāpēc lai mēs viņus tā nesauktu? drīz resnīši būs jāsauc ar 7 garu vārdu salikumu, lai netiktu “aizskarti” un idiots vairs nebūs idiots, bet cilvēks ar citādu inteliģences pakāpi. Ej nu izmanto to sarunvalodā, it sevišķi, ja šādi aizstāsim katru vārdu, kuru kāds var uztvert aizskaroši.

    Un par bumbām…. ej nu sazinu, teātris vai ne teātris… kā redzams iepriekš (sazvērestības teorijās) tad “speciālajiem dienestiem” vai kā viņus tur sauc, ieprieš nav sagādājušas problēmas nomušīt dažus tautiešus. Vieglāk būtu nolikt īstu bumbu, nevis teātri spēlēt. aizmirsu domu… bet iesaku palasīt informāciju no abām pusēm, un censties pēc iespējas OBJEKTīVI novērtēt situāciju, nevis pēc pirmā teikuma kliegt “sazvērestības teorija!” un tālāk nelasīt. Vai otrādi – ja tā nav sazvērestības teorija, tad informāciju automātiski uzskat\īt par nepatiesu.

    Laimīgu dzīvi

    • Aktush saka:

      Atbalstu tavu viedokli, un man tiešām liekas ,ka dzīvojam starp zombijiem, bez smadzenēm, kuri reāli, domā ,ka Valdība un Valstis viņus aizstāv, stulbie puppeti, vergi, laimīgi novergot visu atlikušo dzīvi!

      Un redz, kur jums bildīte:

      Padomājiet pirms veriet muti vaļā, nēģeries, melnais, nigga – ja es viņu tā nosauktu un viņš nebūtu tāds pats aizkarts mazs bērns, kā lielāka daļā, no jums te, kas saka ,ka raksta autors ir tāds un šitās, tad noteikti man tas melnais niggers vispār nepieskarots, ja es viņam pateikt, yo nigga check this out, vai vienalga, kā tu vēlies viņu uzrunāt, “HEY AFRO AMERICAN COME HERE” – grozi kā gribi, šis ir uzsvars uz to ,ka viņi ir melnie, a nigga nav vispār nekāds uzsvars, stulbie zombiji!

      Nopērciet loģiku apdauzītie! Un iemācieties sadalīt lietas pareizajos kausos.

      Šadi pierādijumi, parāda cik patiešām nožēlojama ir dzīve otrpus okeānam, pēc kuras visi tik ļoti kāro – ilūzija!

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.