ASV valdība vilto dolārus milzīgos apmēros

Lords Džeims no Blekhītas (Lord James of Blackheath)

16.02.2012 Lielbritānijas parlamenta lordu palātā ar šokējošu runu uzstājās Lords Džeims no Blekhītas (Lord James of Blackheath). Viņš paziņoja, ka viņam ir dokumentāli pierādījumi (kas tika arī publiskoti) par 15 trilijonu dolāru nelegālu naudas līdzekļu eksistenci un ka noteiktas personas piedāvā izmantot šos līdzekļus. Lorda Džeimsa rīcībā esošos dokumentus ir parakstījušas tādas personas kā Alans Grīnspens (bijušais Federālo rezervju sistēmas padomes priekšsēdētājs) un Timotijs Geitners (ASV finanšu ministrs), kā arī viņa rīcībā ir gigantisku naudas summu pārvedumu kvītis praktiski uz katru no lielākajām ASV un Lielbritānijas bankām.

Alans Grīnspens (bijušais Federālo rezervju sistēmas padomes priekšsēdētājs) un Timotijs Geitners (ASV finanšu ministrs)

Pašreizējais ASV valsts parāds arī ir 15 triljoni dolāru, tātad britu lords ziņo par papildus vēl tikpat lielu nelegālu naudas līdzekļu eksistenci kā pašreizējais ASV parāds. Un to ziņo nevis kāds cilvēks no malas, kāds konspirācijas teoriju apmāts personāžs, kāds sensāciju kārs žurnālists un pat ne populistisks politiķis, bet Lielbritānijas lords, aristokrāts, Lielbritānijas augstāko aprindu – elites pārstāvis, kuriem gods un labā slava ir no svara un kuri tādēļ nemētājas ar vieglprātīgiem izteikumiem.

Tā izskatās 15 triljoni dolāru fiziskās, visdrīzāk 100$ banknotēs

“Ārēji viss izskatās tā, it kā mēs būtu uzdūrušies pašai lielākajai teroristiskai organizācijai pasaulē un atraduši dokumentus, kas norāda uz to, ka tās finansēšanas pēdas ved pie ASV finanšu ministra un Federālo rezervju priekšsēdētāja – diviem augstākajiem ASV finanšu ierēdņiem. Bet virspusējs ASV likumdošanas par terorismu apskats liecina, ka visas banku transakcijas par kurām mēs uzzinājām, ir uzskatāmas par teroristu naudas atmazgāšanu. Un vienīgais, kas novērš simtiem augstāko finansu darboņu arestu ir viņu politiskie sakari”, saka Lords Džeims

Lorda Džeima no Blekhītas uzstāšanās videoieraksts:

Gordons Daffs, portāla “Veterans today” galvenais redaktors

Pēc portāla “Veterans today” galvenā redaktora Gordona Daffa (bijušā ASV jūras kājnieka) domām,  Lorda Džeimsa rīcībā esošie dokumenti viennozīmīgi pierāda, ka Federālo rezervju (ASV centrālās bankas) rīcībā tik tiešām ir bijuši šie līdzekļi uz ko tai nav bijis nekāds likumīgs pamats (Federālās rezerves drīkst radīt dolārus tikai pēc ASV valdības pieprasījuma, pierakstot radīto summu ASV valsts parādam). Darbību gaitā, kas izskatījās pēc naudas atmazgāšanas (bija naudas atmazgāšanas pazīmes), visa šī minētā summa tika pārskaitīta Honkongas Šanhajas banku korporācijai (Hong Kong Shanghai Banking Corporation) Londonā un Karaliskajai Skotijas bankai (Bank of Scotland).

Šim sarakstam ir pieskaitāmas vēl 20 eiropas bankas, kas ir šo mahināciju līdzdalībnieces. Ienākošie naudas līdzekļi bez jelkādas oficiālas noformēšanas un izcelsmes pārbaudes uzreiz tika izlietoti peļņas gūšanai, bet pati peļņa tika slēpta un atmazgāta. Tātad visa šai procesā iesaistītā baņķieru banda ir pieskaitāma kriminālām aprindām (noziedzniekiem, mafijai utt.), jo viņi ciniski veica daudzas un milzīga apjoma krimināli sodāmas darbības.

Savus apsvērumus par šo 15 triljonu dabu Daffs izklāsta, atsaucoties uz sarunām ar ASV prezidenta izlūkošanas koordinatoru Reigana laikā (Lee Wanta) un kādu CIP “galveno juristkonsulu”. Pēc viņu teiktā savulaik Padomju Savienības sagraušanai tika izveidots slepens fonds (fonds “Wanta”). Atsevišķos laika posmos šī fonda apjoms sasniedza līdz pat 27 triljoniem dolāru. Džordža Buša (jaunākā) valdīšanas laikā šo fondu vēlējās pārņemt personīgi pats Bušs. Daudzi cilvēki, kas bija saistīti ar šo fondu, esot cietuši (esot veiktas nelikumīgas aizturēšanas, aresti, spīdzināšanas un slepkavības). Daffi apgalvo, ka viņam ir dokumenti apmēram 2000 lappušu apmērā, par šī fonda atliekām.

Jāatgādina vēl, ka pirms Lorda Džeimsa paziņojuma pasaules presē parādījās ziņas par mēģinājumiem viltot ASV parādzīmes 6 triljonu dolāru vērtībā, kas arī ir tikpat  iespaidīga summa.

Džefs Nilsens, Ekonomisko jautājumu publicists no Kanādas

Ekonomisko jautājumu publicists no Kanādas Džefs Nilsens (Jeff Nielson) apgalvo, ka ASV valdība, mēģinot vēl mazliet paildzināt pilnīga sabrukuma priekšā esošo ASV ekonomiku, bezizejas apstākļu spiesti vienkārši vilto dolārus, lai par tiem pirktu ASV parādzīmes un nomaksātu gigantiskā ASV valsts parāda procentus. Nilsens ar šo jautājumu pētniecību nodarbojas jau sen, bet Lorda Džeimsa publiskotie dokumenti beidzot deva pierādījumus viņa iepriekš izvirzītajām hipotēzēm. Lūk ko viņš raksta (tulkojums fragmentāls un ar korekcijas elementiem):

“Tiem, kas nav lasījuši atgādināšu pāris vienkāršas un acīmredzamas domas, kuras izklāstīju 03.01.2012, rakstot par afērām ASV parādzīmju tirgū:

1. Uz šī planētas nav attiecīga mēroga pircēju, kas patiešām vēlētos nopirkt ASV parādzīmes par kaut kādu cenu.
2. Pat ja attiecīgi pirktgribētāji atrastos, tad uz pasaules neeksistē tāda mēroga kapitāli, kas spētu “aprīt” tos triljonus dolārus vērtās ASV parādzīmes, kas katru gadu tiek iepludinātas tirgū.
3. Pat, ja ieinteresētiem pircējiem no kaut kurienes uzrastos triljoni dolāru šo bezvērtīgo papīru iegādei, tad būtu pilnīgi absurdi gaidīt, ka viņi šos vērtspapīrus pirktu par vēsturiski maksimāli lielāko cenu. Tas ir pretrunā piedāvājuma un pieprasījuma principam.
4. Par cik pašreiz ASV ekonomika ir vismaksātnespējīgākā savas pastāvēšanas vēsturē, tad ASV parādzīmēm vajadzētu tikt pārdotām par vēsturiski viszemāko cenu (nevis visaugstāko kā tas praktiski notiek), līdzīgi kā arī bezvērtīgiem bondiem (īpaša tipa parādzīmes), ko kāds iesmērē Eiropas aizņēmējiem-neveiksminiekiem (tai skaitā visticamāk arī Latvijai)

Tātad no vienkāršiem loģiskiem prāta slēdzieniem izriet, ka kaut kur jātiek veiktai slepenai gigantiska mēroga naudas radīšanas operācijai, kuras galvenais mērķis ir mākslīgi uzturēt krāpniecisko ASV parādzīmju tirgu. Krāpniecības pierādīšanai trūka tikai dokumentu un, lūk, Lords Džeims mums viņus ir ieguvis. Un šī nauda ir “jāatmazgā” līdzīgā veidā kā Volstrīta katru gadu “atmazgā” simtiem miljardu kriminālas izcelsmes naudu (galvenokārt CIP narkotiku karteļa līdzekļus).

Ir divi iemesli kādēļ baņķieri bija spiesti uzsākt brutālu un primitīvu naudas viltošanu. Galvenais iemesls ir tas, ka katrs leģitīmi, likumīgi radīts dolārs palielina par dolāru ASV valsts parādu. Attiecīgi papildus 15 triljonu dolāru radīšana palielinātu Rietumvalstu parādus vēl par 15 triljoniem dolāru. Pietiktu tikai ar nelielu daļu no šīs summas, lai ASV valsts parādzīmju tirgus pēc domino principa sabruktu.

Bet tas nav vienīgais iemesls tam izmisumam, kas ir pārņēmis noziedzīgos finansistus. ASV ir gigantisku hiperinflācijas draudu priekšā. Šis spēks ir spējīgs devalvēt šos bezvērtīgos papīrus līdz to patiesai vērtībai – nullei, dažu mēnešu, nedēļu un pat dienu laikā.

Katra prece ar nulles vērtību, ko var pavairot bezgalīgos apmēros (līdzīgi kā ne ar ko nenodrošinātā banku nauda) ir bezvērtīga, tas ir – nemaksā neko. Tā ir neapšaubāma aksioma. Ja šāda prece būtu ko vērta, tad to varētu pavairot un apmainīt pret precēm, kam uz šīs planētas ir kaut kāda vērtība. Un tas neapšaubāmi būtu nekas cits kā krāpšana, jeb vēl citiem vārdiem sakot – zagšana. Ar to arī nodarbojas bankas, kas emitē ne ar ko nenosegtu naudu. Drukā tikai arvien vairāk un vairāk papīrīšus un apmaini šos “faņķikus” pret jebkādām precēm.

Ņemot vērā to, ka ASV dolārs pašreiz tiek emitēts par nulles cenu (tātad neierobežotā daudzumā), vienīgais iemesls kādēļ nenotiek tūlītēja tā vērtības nokrišana līdz nulles vērtībai ir finansu, tirdzniecības un biznesa sfērā strādājošo stulbeņu aprobežotība un nespēja saprast acīmredzamo faktu, ka ASV dolāri tiek emitēti bezgalīgos apjomos (tātad iemesls, kas uztur pie dzīvības bankrotējušo ASV ekonomiku ir tīri psiholoģisks). Tomēr, ja pasaules tirgos strauji ieplūstu vēl 15 triljoni legālu dolāru, tad šī sapratne rastos momentāni. Tādēļ vienīgais veids kā kaut kādā veidā vēl uzturēt bankrotējušo un sevi pilnībā izsmēlušo finanšu sistēmu ir emitēt attiecīgos daudzumos neoficiālu (tātad nelikumīgu, tātad viltotu) naudu un izmantot to bezvērtīgo ASV valsts parādzīmju uzpirkšanai, tādējādi mākslīgi uzturot ASV parādzīmju tirgu un visu finanšu sistēmu.”

Avoti:
http://svoim.info/201221/?21_5_1
http://www.moneytrendsresearch.com/bush-fed-europe-banks-in-15-trillion-fraud-all-documented/
http://www.veteranstoday.com/2012/02/21/intel-exclusive-trillion-dollar-terror-exposed/
http://etfdailynews.com/2012/02/23/the-15-trillion-dollar-money-laundering-mystery-xlf-skf-gld-slv-agq-spxu/
http://dobroklyuv.livejournal.com/12775.html
http://xianyoung.livejournal.com/184165.html
http://drosiba.pudele.com/2012/02/6t-of-fake-u-s-bonds-seized/
http://www.bloomberg.com/news/2012-02-17/italy-police-seize-6-trillion-of-fake-u-s-treasury-bonds-in-switzerland.html
http://articles.latimes.com/2012/feb/18/business/la-fi-fake-bonds-20120218

Informācijas aģentūra
/14.07.2012/

Šis ieraksts tika publicēts Kat.: Politika, Reģ.: Anglosaksija, Veids: Analīze, versija, viedoklis. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

4 Responses to ASV valdība vilto dolārus milzīgos apmēros

  1. sarkanakmens saka:

    Tik un tā ASV var drukāt dollārus cik vien uziet, līdz ar to neredzu īstu pamatu to darīt slepeni, jo tas varētu tikai palielināt inflāciju un samazināt uzdrukātās naudas vērtību, tādējādi palielinot drukāšanas izmaksas.

    • cm saka:

      Izalsi rakstu, tur iemesls ir rakstīts 🙂 Tā ir ticīgo finansistu, biznesmeņu, tirgus dalībnieku čakarēšana, kuri, saprotot ka dolāri tiek drukāti pilnīgi bez jebkādiem ierobežojumiem, pārstās tos labprātīgi izmantot, bet piespiedu metodes visam baram spēka nepietiek.

  2. laika ziņas saka:

    Good respond in return of this matter with firm arguments annd explainig the whole thing on the topic of
    that.

  3. Atbalsojums: Gaidāmais ASV bankrots un tā sekas | Informācijas aģentūra

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.