Rīgas bāriņtiesa apmelo vecākus un veic nežēlīgu agresiju pret bērniem

Aivars Krasnogolovs, Arnis Kauķis, Sandra Meldere

Aivars Krasnogolovs, Arnis Kauķis, Sandra Meldere

Rīgas bāriņtiesa (priekšsēdētājs Aivars Krasnogolovs) uz izdomātu „faktu” pamata 2013.gada pavasarī atņēma aizgādības tiesības Aleksejam un Svetlanai, kuri vairākkārtīgi tika atzīti par savu bērnu klašu labākajiem vecākiem un kuru kārtīgumu apliecina daudzi liecinieki (par to pārliecinājos arī pats personīgi, tiekoties ar viņiem). Alekseja un Svetlanas bērni (trīs meitenes: 6, 8 un 11 gadi) tika aizvesti no skolas un tika ievietoti bērnunamā „Marsa gatve” ( http://www.marsagatve.lv/ ; vadītājs – Arnis Kauķis), kur tos regulāri piekauj, terorizē un kur vienai no meitenēm pat ir bijusi salauzta roka. Neviena institūcija uz šiem ārprātīgajiem faktiem nereaģē un bērnu, kuri ģimenē bija mīlēti, pilnīgi nodrošināti, laimīgi un nepazina bēdu, mocības turpinās. Pēc izņemšanas no ģimenes  ļaunprātīgie ierēdņi (Rīgas Bāriņtiesas locekle Sandra Meldere (p.k.290975-11738) un „Marsa gatves” psiholoģe Olga Vlasenko ( Latvijas profesionālo psihologu asociācijas Informācijas koordinators; http://lppapsihologi.lv/lv/reg/102-vlasenkoru )) draudēja bērniem ielikt vecākus cietumā, ja bērni neapstiprinās, ka viņus vecāki esot situši.

Šāda veida apzinātas preteklības no sociālo dienestu un bāriņtiesu puses nav nekas jauns, šāda prakse ir plaši izplatīta Latvijā un valsts institūcijas (pirmkārt Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija un prokuratūra) apzināti piever uz to acis un piesedz tās, ignorējot cietušo sūdzības un formāli uz tām atrakstoties, tomēr šis gadījums ir īpaši cinisks un nekaunīgs, jo vecāki vārda burtiskā nozīmē ir gandrīz ideāli un nevainojami. Lielākai daļai vecāku, kuri krīt par bāriņtiesu juridiski-birokrātiskā terora upuriem tomēr ir kāds, kaut vai neliels trūkums (kas ne mazākā mērā neattaisno patvaļu, bet kas tiek izmantota par sliktu vecākiem) un viņu aizsardzības spējas pret ļaunprātīgu ierēdņu patvaļu ir ierobežotas. Šai gadījumā par ļaunprāšu patvaļas upuri krita nevainojami, cīnīties spējīgi vecāki.

Parasti, pirms publicēt kādus materiālus par bāriņtiesu zvērībām, nākas tērēt gana daudz laika, lai iepazītos ar notikumu apstākļiem, izlasītu, izanalizētu un daļēji pārbaudītu pieejamos lietas dokumentus un ne vienmēr, dažādu iemeslu dēļ, šādus gadījumus var publicēt. Iepazīties ar šādu lietu materiāliem ir gana grūti un darbietilpīgi, jo dokumentu ir daudz, tie nav sistematizēti, cietušie vecāki nespēj skaidri un viegli saprotami izklāstīt notikušo un ir grūti atšķirt, kur dokumentos ir meli, kur tendenciozi sagrozījumi, bet kur kāds patiesības grauds. Šai gadījumā vecāki šo problēmu ir atrisinājuši un paši sagatavoja dokumentus, kur tas viss skaidri, gaiši un jebkuram saprotamā veidā ir aprakstīts. Daļu no šiem materiāliem (iesniegumus policijai par krimināllietas ierosināšanu pret ierēdņiem) publicēju 1:1.

1. Iesniegums „par kriminālprocesa uzsākšanu sakarā ar Rīgas bāriņtiesas lēmuma Nr.1-6/1311 administratīvajā lietā Nr.3-5/212-2013 viltošanu”:
http://www.mediafire.com/download/o5zv8v61363g7h7/Rigas_barintiesas_patvala_Lautas_sudziba_05112013.doc

2. Iesniegums „par kriminālprocesa uzsākšanu sakarā ar Rīgas bāriņtiesas priekšsēdētāja A.Krasnogolova “Paskaidrojumu Nr.BT-13-8792-nd  no 16.07.2013” viltojuma faktu administratīvajā lietā Nr.A420409313”:
http://www.mediafire.com/download/82i13tgv5y8698q/Rigas_barintiesas_patvala_Lautas_sudziba_13112013.doc

Ar šiem dokumentu saturu obligāti vajadzētu iepazīties katram vecākam, katram, kuram ir vai var būt problēmas ar sociālajiem dienestiem un bāriņtiesām un katram, kurš vēlas izprast kādā veidā Latvijā tiek realizēts birokrātiski-juridiskais terors pret ģimenēm un bērniem. Šajos dokumentos vecākiem ir izdevies ļoti uzskatāmi parādīt sociālo dienestu un bāriņtiesu darbības metodes (to ka tieši tā arī notiek zinu pēc vairākiem citiem gadījumiem ar ko esmu iepazinies), saprotami atspēkojot tendenciozitāti, pārspīlējumus, izdomājumus un melus un tādēļ šis ir labs un efektīvs metedoloģisks paraugs, kā pretoties šādai agresijai un kā atmaskot to.

Man ir grūti lasīt šāda tipa dokumentus, jo roka neviļus pēc pistoles sniedzas. Kas gan tie ir par cilvēkiem un vai maz viņus par cilvēkiem var nosaukt?! Kādiem gan morāliem kropļiem ir jābūt, lai šādi izrīkotos ar bērniem?! Zvēri! Lopi! Deģenerāti! Un diemžēl šādi indivīdi Latvijas sociālajos dienestos, bāriņtiesās, psihologu – psihiatru vidū, prokuratūrā, tiesās un politiskajās aprindās (arī starp žurnālistiem) ir gana daudz.  Un viņiem ir dotas ļoti plašas pilnvaras izrēķināties ar cilvēkiem un nav nevienas institūcijas, kas reāli viņus kontrolētu un ierobežotu, pat vairāk, visas institūcijas, kam formāli jākontrolē un jācīnās pret šādām parādībām, piesedz šīs necilvēcības. Neviļus rodas jautājums: Vai tiešām vienīgais veids kā aizsargāt ģimeni un bērnus pret ierēdņu patvaļu šai pērkamo neliešu pseidotiesiskajā valstī ir sākt personiskās asinsatriebības un sabiedriskā kārtā izrēķināties ar šiem personāžiem un tiem, kas viņus piesedz?!

Informācijas aģentūra
/08.01.2014/

Šis ieraksts tika publicēts !!! PAR BĒRNIEM !!!, Kat.: Notikumi, Reg.: Latvija, Veids: Oriģinālziņa. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

23 Responses to Rīgas bāriņtiesa apmelo vecākus un veic nežēlīgu agresiju pret bērniem

  1. Erika saka:

    Teksta ira tesicieni, kuros lietojama pirma persona, piem.: par to pārliecinājos arī pats personīgi, tiekoties ar viņiem. Kas ir tas “es” un ka zinat avotus, no kuriem nemta informacija. Mes jau to publicetu Lietuva, bet nevaram anonima rakstu piedavat.

  2. teksts saka:

    Izskatās kāds visai operatīvi sakautrējās ( Latvijas profesionālo psihologu asociācijas mājaslapa nez kāpēc vairs nav pieejama). Lūk tas, kas tur bija rakstīts par Olgu Vlasenko:

    “Olga Vlasenko

    Izglītība psiholoģijā un psihoterapijā:

    Latvijas Universitātes Pedagoģijas un Psihologijas institūts, sociālo zinātņu maģistra grāds psiholoģijā (2002)

    Latvijas Universitātes Rīgas Humanitārais institūts, sociālo zinātņu bakalaura grads psiholoģijā (2000)

    Papildus izglītība:

    Vecāku mācību programmas „Bērnu emocionālā audzināšana” vadītāju apmācība, vadītāja sertifikāts (2011)

    Latvijas Universitātes Medicīniskas pēcdiploma izglītības institūta psihoterapijas apmācības kurss, īslaicīgas psihodinamiskās psihoterapijas konsultante (2003)

    LPPA sertifikāts: Psihologa sertifikāts līdz 2015.gadam

    Darbības jomas:

    Psiholoģiskā konsultēšana pieaugušajiem un pusaudžiem īslaicīgas psihodinamiskās psihoterapijas ietvaros
    Darbs ar klientiem krīzes situācijās
    Psihodiagnostika un psiholoģisko atzinumu rakstīšana
    Psiholoģiska atbalsta grupu vadīšana
    Vecāku mācību programmas „Bērnu emocionālā audzināšana” vadīšana
    Darba valoda: krievu, latviešu

    Darba vieta:

    RPBJC krīzes centrs ģimenēm ar bērniem „Marsa gatve”

    Psihologa privātprakse Rīgā (Centrs, Purvciems)

    Kontaktinformācija: mob. tālr. +371 29479382, e-pasts: psiholog.vlasenko@inbox.lv

  3. Uldis Sēne saka:

    Kādam rīdziniekam (vai sabiedriskajai organizācijai) ir jānoorganizē pamatīga protesta akcija, lai piespiestu to bāriņgestapo iestādi atdot bērnus šiem vecākiem, un sistēmas mērkaķi turpmāk sāktu beidzot raustīties no šādu nelietīgu soļu speršanas! Ir jādara gals šim bezpriģelam!

  4. Kaspars saka:

    Kungi un dāmas, smeldz viss ļoti. Aplauž, aplauž, aplauž… Ceru, ka būsim ne tikai putni, bet arī ķirzakas. Viss, kas notrūcis, ataugs. ))

    Ar šo informāciju pēdējais laiks iepazīties visiem Latvijas vecākiem. Zinot baisos faktu par rietumu SS (Social Service), Krievijas JJ (Juvenālā justīcija), Lavijas “СС” (Сиротские Суды) jeb bāriņtiesu teroru pret Latvijas ģimenēm, gadā izņemtajiem ne mazāk par 2000 bērniem, no kuriem tikai 10% ir no nelabvēlīgām ģimenēm, šis Labklājības ministrijas parlamentārā sekretāra A.Ašerādena vēstījums Twitterī ir dziļāka, uzmanīgāka novērtējuma vērts.

    /A.Ašerādens nesen uzstājās Latvijas Bāriņtiesu darbinieku asociācijas konferencē „Vecāku bezatbildība. Bērna šķiršana no ģimenes” un viņa temats bija “Bērns ārpusģimenes aprūpē”. Vērtīgi būtu uzzināt sīkāk par visu, ko šis ģimeņu terorizēšanas un bērnu tirdzniecības tīkla saiets apsprieda un nolēma. Konferences programma pieejama: *://*.marupe.lv/wp-content/uploads/ 2013/11/Konferences-programma.pdf / jo Bāriņtiesa, un pavisam ne teorētiski vien, ir ceļā arī pēc jūsu bērniem. Ja jūs neesat sabiedrībā pārāk pazīstams, ja esat nonācis grūtībās, ja jums jūsu bērni ir veseli un derīgs materiāls baltās rases īslaicīgai pavairošanai izmirstošajās un imigrantu apsēstajās rietumvalstīs, bāriņtiesa var ierasties arī pie ikviena no jums. Par to jau ir ļoti daudz liecību. Un ieskatieites Bāriņtiesu ierēdņu sejās, acīs – tās pasaka daudz.

    Atgādināšu: Bāriņtiesa pēc saviem parametriem absolūti nav nekāda tiesa, taču tai piešķirtas tiesības rīkoties bez tiesas lēmuma. Taču, kad bērni jau atņemti, atgūt tos var tikai ar īstas tiesas lēmumu. Tāds ir šīs noziedzīgās organizācijas statuss. Tāds tas ir visā rietumu pasaulē, arī tajās valstīs, kas Eiroūnijas ietekmes zonai pievienotas pēc PSRS sagraušanas.

    Informācijai: Gadā bāriņtiesas atņem līdz 2000 bērnu. Tikai ap 200 no nelabvēlīgā ģimenēm. Atgriezti tiek ap 800 bērnu. Pārējie tiek gatavoti adopcijai uz ārzemēm. Viena bērna vidēji zemākā cena šajā tirgū – ap 50 000 USD. 1000 bērni reiz 50 000 USD ir 50 000 000 USD gadā.

    Vai jūs, eirvieši (līdz 2014 – latvieši), vēl spējat turpināt spriedelēt par LV postīšanas tēmām, aicinot savu knapo tūkstošu kuslumu publiskot sabiedriskā noskaņojuma spiegošanas portālā *? Ja mūs 22 gadus aukstasinīgi un racionāli plānotā cinismā iznīcina un ja šo iznīcināšanu pēc eiro ieviešanas pavisam droši varam dēvēt par 22 gadu karu pret Latvijas valsti un tās iedzīvotājiem, vai nebūtu laiks kaut pagūt solidārā bara gļēvumā kaut kusli izšļupstēt vārdus “pretošanās kustība”?

    Kā var uzvarēt karu, kas diendienā turpinās pret mums, bez kaut nedauz adekvātas pretošanās cīņas? Vai nu arī visi šie “ak, ak” signalizētāji ir tie paši (tikai citi) LV sabiedrības smadzeņu pārstrādes aģentūru aģenti?

    Kungi un dāmas, jūs sen nedzīvojat valstī, ko sauc par Latviju. Šī ir tikai teritorija, kurā reiz valsts ar tādu nosaukumu tiešām pastāvējusi. Un tikai trejās formās: 1) Latvijas republika, 2) Ulmaņa saimniecība, 3) LPSR republika. Šajās trijās fāzēs dažādi, taču Latvija zēla un plauka.

    Tā dēvētā 4.maija republika ir ASV un ES Krievijas pierobežas nomale ar ciparu nozīmes burtiem “L.A.T.V.I.J.A.” Šiem burtiem ir tāda pati nozīmā, kā piem., “1.2.3.4.5.6.7.” Tātad, sveicu visus zonas “1.2.3.4.5.6.7.” iemītniekus ar eiro ieviešanu, pavisam drīzu jūsu bērnu pārvēršanu ērti maināmu dzimumu ķermeņos un zonas “1.2.3.4.5.6.7.” zemes totālu sadalīšanu uz kolonistu valstu zilajām galviņām.

  5. Arturs Priedītis saka:

    Latviešu mežonīgā attieksme pret bērniem noteikti ir visuzskatāmākā liecība tautas nevērtībai. Noteikti būtiskāka liecība nekā patoloģiski un dzīvnieciski naidīgā attieksme pret savas tautas gudrākajiem un godīgākajiem cilvēkiem, kas, protams, arī spilgti demonstrē tautas nevērtību. Normāliem cilvēkiem ir ar dziļu cieņu un pateicību jāizturās pret Ivara Prūša pašaizliedzīgo ieguldījumu latviešu deģenerātu atmaskošanā.Noteikti jāpiebilst, ka sabiedrības vienaldzīgā izturēšanās pret Ivara kunga atmaskotajiem un citiem gadījumiem arī ietilpst ļoti nepatīkamajā tēmā par tautas nevērtību.

    • rakar saka:

      Domāju, ka nav korekti notraipīt tautas godu (es nezinu, kādai tautai pats īsti piederat), , to asociējot ar bāriņtiesu birorobotu uzvedību. Šāda gānīšanās ir jāizbeidz, jo tas neliecina arī par vārdu autora uzskatu un domu tīrību (viedumu). Atgādināsim, ka vārdam ir spēks un sarunātās glupības nāks un jau nāk atpakaļ kā bumerangs (ar garangiju). Un tas lieki vājina mūs visus. Vajag labāk mēģināt saprast īstos cēloņus, kāpēc tā notiek un kā šo asinsuņu radīto murgu atrisināt.
      Ar latviešu gānīšanu un komunisma idealizēšanu tāds čiks vien sanāks.
      Esmu priecīgs par šo rakstu, jo arī es iepazīšos ar dokumentiem un dodam info tālāk, lai tauta zina savus varoņus!

  6. Aleksis saka:

    Sandra Meldere dzīvo Baložos. Padežurēsim pie viņas mājas ar videokamerām, pafilmēsim un tad redzēsim, ka viņai pašai var atrast 101 bērnu tiesību pārkāpumu.

  7. Haris saka:

    Kā tad šis process virzās uz priekšu vai ir kāda informācija? Vai metenes ir dabūtas atpakaļ?
    Izlasot pievienotos dokumentus radās šaubas par to vai cietušais pa tiešām ir tik ideāls un stāsta patiesību aiz katra teikuma uzsverot ka tie ir meli un NEKAD nav pat sabāris meitas + vēlējos uzzināt ar ko tad izskaidrojams tas, ka tiesa nemaina lēmumu pat, ja visi liecinieki ( pēc viņa teiktā) apgalvojot, ka piemērotās apsūdzības ir nepatiesība? manuprāt priekš atbrīvošanas pietiktu pat ja sasauktu visus skolotājus un iesaistītās personas, lai izstāsta taisnību, ja jau tik nevainojams bija, līdz ar to bāriņtiesai nebūtu pamata turpmāk turēt bērnus….

    Viņa vietā es tos 17 000 LS ( ko viņs kā izteicās iztērēja cenšoties dabūt meitas atpakaļ ) būtu samaksājis pieklājīgam advokātam, kas tad arī savilktu to patiesību kopā un vainīgie, ja tā izrādītos taisnība, jau sēdētu aiz restēm! Tāpēc pagaidām grūti objektīvi spriest redzot tikkai vienu viedokli :/

    • Sistēmā strādājošs saka:

      Jums taisnība Hari.
      Nebija un nav tur viss tīrs ar vecākiem un ne bāriņtiesa ne psihologs nav nekādi monstri.
      Nekad bāriņtiesa izklaides pēc nav nevienam vecākam aizgādības tiesības neatjaunojusi…
      Ja nebūtu bāriņtiesa un sociālie darbinieki daudzi bērni būtu miruši, nomiruši mājās ieslēgti no bada, vai/un veselības aprūpes, vai fiziskas, emocionālas vardarbības….. Ir daudz nežēlīgu gadījumu, par kuriem publiski neviens nerunā..ļoti daudz…

  8. Atbalsojums: Šādi no ģimenēm bērnus izņem Somijā! Latvieti, gatavojies! » Antiglobālisti

  9. Atbalsojums: Par bērnu nolaupīšanu Rīgas domes bāriņtiesas aizsegā | Informācijas aģentūra

  10. andrejs saka:

    pretiigi! Vajadzeetu publiceet visu sho smerdelju maajas adreses, to automashiinu numurus ar kuraam tie paarvietojas. Gan jau tauta pati paliidzees atrisinaat probleemu ar shiem lopiem. Lai zeme deg vinjiem zem kaajaam

  11. Tontoons saka:

    emmm… man tāds “glups” jautājums. Ja jau viss ir tik slikti un ir konkrēts gadījums, šajā kontekstā varētu apzīmēt pat – noziegums, kapēc par to ir rakstīts kautkādā vienpersoniskā wordpresīgajā blogā, nevis lērumam ziņu portālu kur vismaz daļa “žurnaļugas” uz tādu tēmu pavilktos kā lācis uz medu?
    Nevienu neaizstāvu, bet ticamības moments tuvu nullei.

  12. Luks saka:

    Teksta ir izmantota personas datu aizsardzibas likuma ieklauta informacija, tas ir aizliegums. Ja persona rakstiski nav apstiprinajusi, ka vinas personas kodu var izmantot, tad ta sir likuma parkapums. Par so rakstu lugsu ierosinat kriminallietu. Jaatzist, ka raksts ir loti tendenciozs un virpusigs, vairak atgadina emocionalu “izladesanos”.

    • Ilmars saka:

      LUKS ! Pie reizes paludz par mani ari ierosinat kriminallietu.Raksts ir tads ka vins ir un cilvekam nonakot sada situacia ,ir normala paradiba,kad bus emocijas. Pats uz savas adas esmu izbaudijis so barintiesu tupizmu, viss atlautibu,tiesajos jau 4 gadus,bez panakumiem,tikai tapec,(ka man pateica:Tu savu bernu nedabusi nekad),esmu uzdrosinajies so blondinu midzeni (barintiesu) divreiz iesudzet tiesa (man konkreti Jurmala; Baiba Birka,A.Kinca. soc. darbinieks Elina Silina),Jurmalas tiesas tiesnese Bormane.Sim nosauktajam personam rokas apgriest un meles nogriest,tas ir vinu patiesais un taisnigais sods,Sie valsts ieredniem nevar uzticet,pat cukas barot,kur vel lemt par bernu likteni. Jaatzist,ka Tu,pec sava raksta,esi izdzimtenis no šā pasa midzena,tev pie pakalas berns,berna liktenis,tev redziet per.kods.nosaukts.,tev nosplauties par berniem,bet atmaskotie kretini ir varoni.(tad atmasko ka sastradajas divas masas Kincas,viena Jurmalas barintiesa otra televizija(lielakais spediens uz tautu.Lembergs sai mahinacijai lidzi nestav). Man atkal izskatas,ka tavs raksts izskatas pec,viena kretina,izklaidesanas,kad aizskarti vina sabiedrotie. Tu mani ne ar ko vairs neiebaidisi,pec visa ko esmu piedzivojis un zaudejis tadu meslu del. Tev iesaku pameklet kadu dakteri,varbut vel esi arstejams.
      Cerot uz Tava saprata atgriesanos ILMARS.
      JA KAUTKO NESAPRATI RAKSTI,PALIDZESU AR VISIEM,MAN PIEEJAMIEM,MATERIALIEM,KURI IR PAMATIGS SEJUMS 12 GADU GARUMA.

  13. Ilmars saka:

    Ar,apmeram,sadu situaciju esmu saskaries pats.saja raksta rakstitajam varu piekrist.Man aptuveni sada situacija ir ar Jurmalas barintiesu Baibas Birkas persona,A.kincu,socialo darbinieci Elinu Silinu.Jurmalas tiesas tiesnesi Bormani. Virietim nau vispar nekadas teiksanas ir vienigi un tikai vienigi sieviesu vara.Jurmalas barintiesas parstave A.Kinca (vinai ir aizmugure,masa Kinca no televizijas),nekautrejoties,var gvelzt pilnigus melus tiesa un tiesnese Bormane ka suns luncina asti un visam klausa,pienem lemumus kadus vajag viena ciema dzivojosam personam.Es pat sakoties tiesas procesam, pie Bormanes, esmu teicis;varbut sakam un uzreiz beidzam,tik un ta lemums ir pienemts jau pirms tiesas. Savu meitu neesmu redzejis jau cetrus gadus,pateicoties siem “valsts ieredniem”,kaut pirms tam sis personas berna matei bija atnemusas aprupes tiesibas,atgrieza uz vienu baltu melu pamata,nepieprasot nekadus pieradijumus. Esmu tiesajies 4 gadus,kadas 20 tiesas bijusas,5advokati bijusi-visi ka viens pateikusi sakuma-bezjega. Advokati,juristi par to runa nekautrejoties,kad cinities ar so blondinu midzeni(ka es saucu,jo 70% ir blondines,)ir bezjedzigi. Situacija nau labaka,ne Rigas,ne Garkalnes barintiesas..Ka man teikusi,vairaki cilveki,par barintiesas un socialo darbinieku neklust,par tadu kretinu un stulbeni piedzimst.
    Luks!Tu izklausies par vienu no kretiniem no sa midzena. ne berns pirmaja vieta,bet so ierednu vara,ko isteniba neviens nevar apturet,jo barintiesa pati pienem tadus lemumus kadus viniem nepieciesams uz doto mirkli,vai pret kadu personu.
    Interesakais,ka ne viena valdiba,ne amatpersona,ne kada partija par to vispar neruna,kaut visiem tas zinams.

  14. Atbalsojums: Pārdomas par bērnu aizsardzību Latvijā | Informācijas aģentūra

  15. Atbalsojums: Rīgas bāriņtiesa apmelo vecākus un veic nežēlīgu agresiju pret bērniem | nebruks

  16. Diāna saka:

    Arī es tagad saskaros ar to ka bāreņtiesas locekle apmelo cilvēku. Un mani pašu arī.

  17. T AMĀRA saka:

    arī Brocēnos saskaros ar bārīņtiesas Vanagas prettiesisko patvaļu pret bērna tēvu,apmelošanu un pazemošanu.ne policija ,ne prokuratūra negrib iedziļināties lietas apstākļos,turpina emocionālo vardarbību pret bērnu un ģimeni,nav spēka cīnīties….

  18. JURIS saka:

    ALUKSNES BARINTIESA RIKOJAS TIESI TAPAT MES AR SIEVU ALKOHOLU NELIETOJAM NEKAD.VINI ADBRAUC UN SAK VARDA TIEŠAJA NOZIME NOPRATINASANU.KUR TU VAKAR BIJI._ ALUKSNE.KO TU TUR DARIJI -atbildu bija darisanas.nosaucu savas darisanas,cikos.kur jus bijat ceturdien- uz laukiem pie vecakiem.barintiesa-mums teicaka jus redzeja alkoholiska reibumā.prasu kas redzeja?mums ir savi ziņu avoti.atbildu nu ja tā teica vajadzeja braukt art alkoholmetru un parbaudit!atbilde-tu mus nemaci stradat ,man ir slikts garastavoklis un jus zinat arn ko tas jums draud???????!!!!!!!!stavam ar sievu abiem mutes valja???

  19. inese saka:

    Man ar kads varetu izpalidzet,jo man atkal soc.darbiniece par mani zin labak,neka es pati par sevi un uzspiezh to ka man nau un nosliecas uz tam lietam kas ladreiz ir biju$as un rezultats ir skirsana no berniem ja 3men.Berni raud izmisuma jo tur kur vinji ir patlaban tur dara par u.t.t

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.